Adverteren

Moederschap met een flinke dosis glamour. Dat is fabulous mama&family!

mamafamily.nl
Op mamafamily.nl vinden mama’s (en papa’s) nieuws, filmpjes, columns, blogs, interviews, scherpe maatschappelijke opinies en mooie persoonlijke verhalen. Alles voor en door fabulous mama’s en papa’s én hun kinderen. Met natuurlijk ook kijkjes in het wereldje op de fabulous mama&family redactie, de beste recepten, inspirerende woonideeën, de laatste fashiontrends, handige beautytips, creatieve DIY’s, interessante reisverhalen en nog veel meer.

fabulous mama&family magazine
Ons glossy magazine wordt iedere maand gevuld met mooie mode, beauty- en lifestyle reportages. Altijd zul je een bekende family op de cover aantreffen die geïnterviewd wordt over hun relatie, carrière, ambitie, opvoeding, en hun drukke leven als ouders. De kinderen van het bekende gezin zullen de gasthoofdredacteuren zijn van het kidskatern dat vast te vinden zal zijn in het magazine. Ook in het magazine: inspirerende binnenkijkers, culi, de bekende columnisten Angela Schijf, Steven Pont, burgemeestersvrouw Femke van der Laan, schrijver James Worthy, Myrthe Hilkens en de geheimzinnige Miss Sue.

fabulous mama’s
Alles wat de jonge, ambitieuze vrouw met kinderen bezighoudt, vindt ze bij fabulous mama&family. De fabulous mama is tussen de 20 en 49 jaar, met één of meerdere kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Keyfacts magazine

☆ Gedrukte oplage: 50.667 ex. verspreide oplage: 48.053 ex. (gewogen gemiddelde HOI, 2015)
☆ Bereik: 132.00 (NOM 2015-I / 2015-II)
☆ Abonnees: 20.000 (gewogen gemiddelde HOI, 2015)

Contactgegevens & meer info
Neem voor meer informatie over advertentiemogelijkheden contact op met onze Sales afdeling via sales@mamamediagroup.com of tel. +31 20 705 4500. Voor marketingmogelijkheden kun je contact opnemen met Rianne Portegies via marketing@mamamediagroup.com of tel. +31 20 705 4504. 

Tarfiefkaart Adverteren 2016
Tariefkaart, verschijningsschema & aanleverdata 2016 >>

Tariefkaart Shopping 2016
Tariefkaart, verschijningsschema & aanleverdata 2016 >>

Zomerboek 2016
Tarieven, verschijningsschema & aanleverdata >>